Uluslararası Ofis Müdürlüğümüz 17-20 Eylül 2024 Tarihleri arasında Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Tarafından Gerçekleştirilen EAIE uluslararası Eğitim Fuarına Katıldı

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE- European Association for International Education) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde gerçekleştirilen EAIE Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı etkinliğinin 34'üncüsü bu yıl 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Toulouse şehrinde gerçekleştirildi.
Yükseköğretimde uluslararasılaşma hakkında katılımcılar arasında fikir ve deneyimlerin paylaşımına imkan sağlayan EAIE Fuarı, özellikle uluslararası eğitimle ilgili konularla ilgili bir dizi çalıştayı da kapsıyor. Üniversitemiz Uluslararası Ofis Müdürü Öğr. Gör. Mehtap Güven Çoban ve Uluslararası Ofis Koordinatörü Burcu Tertemiz'in katıldığı Fuarda, Erasmus+ Programı kapsamında KA 131 projesi kapsamında işbirliği yapılmamış olan farklı ülkelerden üniversiteler ile derinlemesine görüşmeler yapılmış olup, hali hazırda karşılıklı işbirliği yapılan üniversitelerin üst düzey temsilcileri ile görüşülerek de ikili işbirliklerinin daha da genişletilmesi için çalışmalar yapılmıştır.

KA 171 projesi kapsamında öğrencilere ve personelle hareketlilik imkanı sağlayabilmek adına işbirliği yapılabilmesi muhtemel ülkelerdeki üniversitelerin temsilcileri ile bire bir görüşmeler yapılmıştır.